Posts by [AF>Occitania]franky82

1) Message boards : News : iThena CNode (non-beta) badge - badge graphics proposals (Message 695)
Posted 13 Jul 2020 by Profile [AF>Occitania]franky82
Post:

It could be my browser but I am unable to see these badges.
Conan

Me too!

"Error 1011
Access denied
What happened?
The owner of this website (www.bilder-upload.eu) does not allow hotlinking to that resource (/thumb/317bc6-1594630095.png)."

example : https://www.bilder-upload.eu/thumb/185ab3-1594629347.png
2) Message boards : News : iThena PERF and Windows platform - first version (Message 327)
Posted 21 Mar 2020 by Profile [AF>Occitania]franky82
Post:
After some WU credited 2 credits, PERF WU all credited 0 crédits !?
3) Message boards : News : iThena PERF and Windows platform - first version (Message 323)
Posted 21 Mar 2020 by Profile [AF>Occitania]franky82
Post:
Yes, I'm sure the message says CNode even if the Windows application is PERF !
And there is no app_info.xml file in iThena folder !?
4) Message boards : News : iThena PERF and Windows platform - first version (Message 321)
Posted 21 Mar 2020 by Profile [AF>Occitania]franky82
Post:
Work well on 3 Windows computers
but on one, after the first WU, a message on the log :
"Votre fichier app_info.xml n'a pas une version utilisable de iThena CNode"
"Your app_info.xml file does not have a usable version of iThena CNode"

https://root.ithena.net/usr/result.php?resultid=2826638

I have resetting the project and get a new WU...


Always the same on this computer : after each WU, the same message and no new WU!
I don't want to reset the project for each WU !? :-o
5) Message boards : News : iThena PERF and Windows platform - first version (Message 314)
Posted 20 Mar 2020 by Profile [AF>Occitania]franky82
Post:
Work well on 3 Windows computers
but on one, after the first WU, a message on the log :
"Votre fichier app_info.xml n'a pas une version utilisable de iThena CNode"
"Your app_info.xml file does not have a usable version of iThena CNode"

https://root.ithena.net/usr/result.php?resultid=2826638

I have resetting the project and get a new WU...




© 2021 iThena. All rights reserved.

Page generated on 6 Mar 2021, 22:47:02 UTC in 0.0507 seconds.